MDF Architraven

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

In verband met de bouwvak is de spuiterij tussen 8/8 en 29/8 gesloten. Bestellingen met afgelakte producten worden daardoor in de week van 5/9 uitgeleverd.

RAL 9010 & 9016 aanbiedingen worden uit voorraad geleverd en zijn gewoon in 1 – 5 werkdagen leverbaar.

MDF Architraven

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis levering

Gratis levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Persoonlijke Service

Met al uw vragen over onze architraven kunt u terecht bij ons gespecialiseerde personeel. Uw vraag wordt altijd persoonlijk door ons behandeld, daardoor krijgt u altijd het juiste advies. Tevens worden onze architraven door ons persoonlijk geleverd. Niet door een pakketdienst maar daar onze eigen bezorgservice. Dus ook op het moment van levering staan we nog voor u klaar met uw vragen over onze architraven.

Showroom

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.

Architraven werden – aan het eind van de 19e eeuw en begin van de 20e eeuw – veel gebruikt in interieurs in Nederland. De uitstraling en stijl uit deze periode wordt momenteel weer veelvuldig toegepast in de moderne architectuur. De architraaf is hierdoor een onmisbaar element geworden in veel inrichtingen. Mooieplinten.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan houten sierlijsten. Deze architraven worden rondom of op kozijnen geplaatst en geven het kozijn en daarmee het gehele interieur een sfeervolle uitstraling

Architraven omlijsten de deur en worden op het kozijn geplaatst. Bent u op zoek naar een architraaf voor uw woning? Dan creëert u met onze authentieke architraven een luxe effect met een mooie afwerking.

MooiePlinten.nl heeft een breed scala aan authentieke architraven die aansluiten bij uw stijl. Het formaat is afhankelijk van uw eigen interieur en smaak. Bij de keuze van het formaat wordt rekening gehouden en de stijl van de deuren en de gekozen plinten.

Authentieke stijl
Een authentieke architraaf moet een aanvulling zijn op de afwerking van het interieur in uw huis. Zo behoort de architraaf aan de sluiten bij de stijl van uw woning. Een plintneut is een extra stijlelement welke zorgt voor een stijlvolle overgang tussen plint en deurlijst.

Een architraaf is een ander woord voor deurlijst, sierlat of koplat en staat in België bekend als chambranten.

Heeft u alle architraven bekeken en uw keuze kunnen maken? Of wilt u graag extra informatie? Neem gerust contact met ons op voor het beste advies voor uw woning.

Plintneuten

Een plintneut is een aansluiting van de architraaf op de plint en wordt gebruikt als extra stijlelement. Bestel bij uw plinten en architraven een aantal plintneuten voor een optimale beleving in uw woning.

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen