Grenen raamlijsten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

Grenen Raamlijsten

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis levering

Gratis levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Wat zijn grenen raamlijsten?

Een raamlijst is synoniem voor een sierlijst. De naam zegt het al, raamlijsten worden om ramen heen geplaatst. Niet alleen ter decoratie maar het heeft ook een functioneel aspect, namelijk de afwerking van het raam.

Grenen raamlijsten worden gemaakt van diverse pinus-soorten. Wij maken alleen gebruik van het hout van de grove den. Het is na vuren de meest gebruikte naaldhoutsoort in Nederland.

Wat is het voordeel van grenen raamlijsten?

Allereerst zien grenen raamlijsten er prachtig uit, het is een ware aanvulling van uw woning. Grenen raamlijsten brengen een natuurlijke sfeer met zich mee wat hout al gauw doet. Daarnaast heeft ook het materiaal veel voordelen:

Dit zijn voordelen zoals:
• Het is een zeer zachte houtsoort
• Aangenaam gevoel
• Versnijden verloopt soepel
• Licht
• Makkelijk te plaatsen

Zorg ervoor dat de raamlijsten altijd afgelakt worden. Dit kunnen wij ook voor u doen. Hierdoor zal het minder gaan werken bij grote temperatuurverschillen. Grenen hout is waterbestendig.

Onze raamlijsten

De grenen sierlijsten kunt u combineren met verschillende producten binnen ons assortiment. Een venster is namelijk niet compleet zonder hier een stijlvolle grenen raamlijst bij te nemen. U kunt kiezen voor diverse soorten raamlijsten en deze naar eigen smaak samenvoegen met bijpassend dagstuk, vensterbank en smetplank. Er zijn al een aantal modellen vooraf voor u geselecteerd maar u bent er natuurlijk vrij in om uw eigen keuze te maken en zo een originele en chique omlijsting van uw raam te kiezen.

Grenen raamlijst kopen?

Is uw interesse gewekt om (nieuwe) raamlijsten te plaatsen? Dan helpen wij u graag verder. Ee hebben een aantal keuzes in onze webshop staan, neem dus gerust een kijkje. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde raamlijst, neem dan contact met ons op.
Bij Mooieplinten.nl weet u zeker dat u bestelt bij een bedrijf met jarenlange ervaring en passie voor alles wat met raamlijsten en vensterbanken te maken heeft. Heeft u vragen over één van onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, chat of telefonisch. Wij voorzien u graag van passend advies over de producten zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

has been added to your cart.
Afrekenen