Grenen Plinten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

Grenen Plinten

Onze grenen plinten zijn vervaardigd van massief en kwalitatief hoogwaardig grenen hout. Door gebruik te maken van dit prachtige natuurproduct is het mogelijk om uw woning een authentieke uitstraling te geven. Grenen wordt meestal gemaakt van de grove den. Deze Europese houtsoort is uitermate stevige en goed te verwerken. Door deze eigenschappen is deze houtsoort ook één van de meest gebruikte soorten naaldhout in Nederland en Vlaanderen. Massief hout heeft een wat rustiekere uitstraling dan MDF. Wanneer u op zoek bent naar een wat mindere rustieke uitstraling adviseren wij u te kijken bij onze MDF plinten.

We bieden diverse modellen Grenen plinten aan. Allen in de stijl waar MooiePlinten bekend om staat. Dus hoge plinten met een herkenbaar en stijlvol profiel. Al onze plinten zijn gebaseerd op plinten die gebruikt werden in authentieke jaren ’30 woningen. U heeft bij ons de keuze uit de grenen gladde print en de grenen kraalplint. Waarbij de grenen kraalplint wat sierlijker is.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Grenen plinten op verantwoorde wijze vervaardigd

Alle producten die wij leveren zijn gemaakt van FSC goedgekeurd hout. Dit houdt in dat de bossen waaruit het hout komt voor onze Grenen plinten op verantwoorde wijze beheerd worden.

Grenen plinten kopen bij MooiePlinten.nl

Grenen plinten bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. U heeft uw plinten zeer snel in huis. En bij bestellingen boven de €85 krijgt u ook nog eens een gratis montagekit. Zo kunt u dus direct aan de slag. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op.

Wij kunnen u sinds kort niet alleen bedienen vanuit onze webwinkel maar ook vanuit onze nieuwe showroom. Dus mogen wij u binnenkort een keer ontvangen? Kijk hier voor meer informatie.

Bewonder onze producten in de showroom

Je hebt dit product net aan de winkelwagen toegevoegd: