Plintengroothandel.nl de groothandel
voor plinten en deurlijsten

Naast onze site hebben wij ook een groothandel in beheer. Heeft u een bedrijf gerelateerd aan de bouw? Dan kunt u terecht bij Plintengroothandel.nl met uw bedrijf voor onze plinten en deurlijsten. Als plinten groothandel kunnen wij u niet alleen ontzien op het gebied van plinten maar kunnen wij u tevens voorzien van al uw deurlijstenvensterbanken en sierlijsten. Zo kunnen wij u op elk gebied rondom uw venster of plinten verder helpen en verwelkomen wij u graag als partner.

Als u met uw bouwgerelateerde bedrijf bij de kamer van koophandel ingeschreven staat en als uw bedrijf een btw-nummer heeft, dan kunt u uw materiaal inkopen bij Plintengroothandel.nl.

Bij Plintengroothandel.nl hebben bedrijven meerdere voordelen, zoals:

  • Aparte vermelding van de btw
  • Lagere prijzen t.o.v. de consumentenpijs
  • Uw bestel geschiedenis terugkijken
  • Meerdere verzendadressen opslaan
  • Het betalingsproces sneller doorlopen

Zoals u hierboven kunt lezen zijn er diverse fiscale en praktische voordelen om uw plinten bij de groothandel te bestellen. Wilt u meer weten over deze voordelen en of het voor u ook loont om zakelijk plinten te bestellen, neem dan contact met ons op. Eén van onze medewerkers voorziet u graag van eerlijk en passend advies.

Reviews

Wat u moet u hiervoor doen

In eerste instantie moet u een bouwgerelateerde bedrijf hebben om van de voordelen te genieten. Voldoet u aan deze eis dan kunt u een account aanmaken bij Plintengroothandel.nl. Bij het inschrijven vermeld u uw voor- en achternaam, uw emailadres, uw btw-nummer en maakt u een wachtwoord aan. Wilt u meer weten over zakelijk bestellen?  Bel (+31 (0) 40 298 6742), mail of gebruik onze chat.

Dus schrijf u in en ontdek nog veel meer voordeel.

[contact-form-7 id=”74″]

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten

MDF Plinten