MDF Overzetplinten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

MDF Overzetplinten

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

MDF Overzetplinten of Renovatieplinten

Tegenwoordig willen de mensen de mooie decoratieve witte plinten terug, enerzijds geprofileerd of strak, anderzijds willen de mensen de plinten wat hoger hebben. Om nu niet alle geplaatste meranti of andere plinten te moeten verwijderen, heeft MooiePlinten de MDF Overzetplinten of Renovatieplinten bedacht. Deze MDF plinten hebben aan de achterzijde een sponning, waardoor u deze plint over de bestaande plint in huis kunt plaatsen. Deze plint is te verkrijgen in meerde types en maten. Het grote voordeel van deze plint is dat u de bestaande plint niet hoeft te slopen –  wat vaak extra kosten met zich meebrengt – zoals stukwerk dat beschadigd raakt bij het verwijderen van de bestaande plint.

Het enige wat u moet doen is de Overzetplint bestellen en monteren met de gratis* meegeleverde montagekit ( * Bij bestellingen boven de € 85,-)

Vervang uw oude MDF overzetplinten

Hoge decoratieve witte overzetplinten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit Nederlandse woningen. In het assortiment van mooieplinten.nl vindt u ze in allerlei soorten en maten, gebaseerd op de wensen die u heeft voor uw interieur. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor MDF overzetplinten. De achterkant van deze plinten beschikken over een uitsparing waardoor deze heel eenvoudig over een bestaande plint kunnen worden geplaatst. Daarom worden deze plinten ook wel holle plinten genoemd. Dit scheelt kosten en zorgt er ook voor dat uw bestaande stukwerk niet beschadigd raakt. Erg modern en heel bepalend voor die luxueuze en chique uitstraling die u graag wilt creëren.

Koop uw MDF overzetplinten bij mooieplinten.nl

Ons aanbod laat MDF overzetplinten vanaf 70mm hoog en 18mm dik zien. Deze worden in elk model uit ons plinten assortiment aangeboden. Wilt u meer informatie over het gebruik van overzetplinten of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag bij het verfraaien van uw woning.

Showroom

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.

Bekijk hier onze MDF plinten!

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen