Plinten

Wij beschikken over het mooiste online aanbod van MDF en grenen plinten. Al onze producten zijn voorzien van het FSC keurmerk en komen dus uit duurzaam beheerde bossen.

Plinten: MDF, Grenen & Eindstukjes

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

Levering & High Tack Lijm
(Bij bestellingen vanaf €85,-)

TOPKWALITEIT

Uitstekende producten
(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Vensterbank 1930

Architraaf 1930

Gladde plint

Lambrisering 1930

Plinten wit gegrond of afgelakt in iedere gewenste kleur

Ons assortiment plinten

Mooieplinten.nl is het adres voor uw plinten. Ons ruime assortiment plinten bestaande uit zowel FSC Vochtwerende MDF als Grenen hebben we inmiddels 11 jaar geleden geïntroduceerd in Nederland. Ons gehele assortiment plinten is zowel wit gegrond als afgelakt te bestellen en kan aan vrijwel iedere stijl voldoen. Alle wit gegronde plinten en de RAL 9010 en RAL 9016 aanbiedingen worden binnen 5 werkdagen geleverd. Bij bestellingen van 85,- en hoger wordt er voor de gehele bestelling gratis HighTack lijm meegeleverd.

Alle plinten op deze website zijn een goed voorbeeld van eigentijdse en vooral tijdloze plinten die we door de jaren heen tijdens het renoveren van oudere panden zijn tegengekomen.

Ons advies

Esthetisch gezien horen de plinten niet bij de vloer. Als je namelijk een plint kiest van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de vloer, spreken we van het zogenaamde badkuip effect. Wat we adviseren te doen is om de plinten in dezelfde kleur als de kozijnen en deuren te lakken of bijvoorbeeld te kiezen voor plinten in dezelfde kleur van de muur. Een andere fraaie optie is het lakken van de muur in een matte verf om vervolgens de plinten in een glanzende, maar zelfde kleur te nemen. Wij hebben diverse soorten witte plinten en zwarte plinten in ons assortiment. Voor persoonlijk advies kunt u altijd even een WhatsApp sturen of bellen!

U heeft bij ons de keuze om plinten wit gegrond te bestellen of u kunt gebruik maken van onze unieke aflakservice. Tegen een kleine meerprijs ontvangt u afgelakte plinten in iedere gewenste kleur. Of het nu wit, RAL 9001, RAL 9010 of een speciale kleur op bestelling is, wij leveren het. Hierbij zijn de RAL 9010 en 9016 aanbiedingen erg interessant. Deze kunnen we binnen 5 werkdagen leveren tegen een erg scherpe prijs.

Aflakken in mat, hoogglans of zijdeglans

Bij onze aflakservice heeft u standaard de keuze uit hoogglans, zijdeglans of mat. Mocht u afwijkende wensen hebben dan staan wij u graag te woord.

Snelle levering van uw witte plinten

Al onze plinten, architraven en neuten, die op onze site worden gepresenteerd zijn ruimschoots op voorraad. Binnen een paar dagen hebt u de plinten, die tweemaal gegrond geleverd worden in huis. Als u gelakte plinten zoekt dan is de levertijd over het algemeen 10-15 werkdagen. Als u echter gebruik maakt van de RAL 9010 of 9016 aanbieding, kunnen we deze net als onze gegronde plinten binnen 5 werkdagen leveren.

Montage-instructie plinten

De meeste plinten worden tegenwoordig gelijmd met montagekit. Kit kunt u via de site bestellen en wordt samen met de rest van de bestelling geleverd. Vanaf bestellingen vanaf €85,- wordt de High Tack kit gratis bijgeleverd. U kunt dan meteen aan de slag met montage.
Op onze site hebben we een aparte pagina gewijd aan deze montage en geven we u een aantal tips voor het behalen van het beste resultaat. Voor u gemakkelijk om even uit te printen en om voorafgaand aan de levering al te bepalen hoe voor uw situatie de beste werkvolgorde is.

Kabelgoot

Bijna alle plinten, met uitzondering van de wit gegronde 12 mm plinten, zijn voorzien van een kabelsponning van. Hierin kunt u uw bekabeling voor beeld, geluid en data gemakkelijk kwijt.

Kwaliteit van materialen en afwerking

De witte plinten zijn vervaardigd van FSC Groene Vochtwerende MDF (Medium Density Fibreboard).
MooiePlinten.nl levert een zeer goede kwaliteit MDF met een karde kern (Super kwaliteit, hoge dichtheid 730-750 kg/m³). De meest gebruikte goedkopere MDF plinten zullen tijdens het zagen beschadigen of verbrokkelen (Dichtheid 600-620 kg/m³).
Onze plinten worden tweemaal gegrond geleverd. Er bestaan ook plinten die gefolied geleverd worden. Deze hebben echter als nadeel dat er onherstelbare beschadigingen op kunnen treden bij verstekzagen en moeilijker te schilderen zijn en verkopen wij dan ook niet. Onze plinten zijn rondom gegrond. Dit voorkomt vochtbeschadigingen na montage.

Wij leveren kwalitatief goede montagekit, speciaal geschikt voor plinten montage.

Voor de perfecte afwerking, ook wanneer u geen neut gebruikt, verkopen we eindstukjes die u in verstek aan de plint kunt zetten.

Geleverd in MDF of massief hout

Bij ons heeft u de keuze in welke materiaal u de plint wil bestellen. Standaard zijn alle plinten verkrijgbaar in het moderne en goed bewerkbare MDF. Daarnaast zijn enkele van onze modellen verkrijgbaar in authentiek massief grenen hout. Alle plinten worden standaard twee maal gegrond geleverd.

Persoonlijk advies

Hebt u vragen of opmerkingen, neem gerust via mail, telefoon of Whatsapp contact met ons op. Wij helpen u graag!

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart:
Afrekenen