Grenen Architraven

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

Grenen Architraven

Wilt u het effect van onze grenen architraven in eigen ogen komen bekijken of wilt u de diverse modellen een keer met eigen ogen bekijken, dan kunnen wij u nu ook bedienen vanuit onze showroom. Kijk hier voor meer informatie.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Architraven staan ook wel bekend als deurlijsten, koplatten, sierlatten of chambranten en worden al tijden gebruikt om deuren en kozijnen een sfeervolle en authentieke afwerking te geven. Op Mooieplinten.nl kunt u naast onze MDF Architraven ook kiezen uit een ruime collectie grenen architraven. Zo heeft u een ruime keuze aan houten sierlijsten.

Dankzij jaren lange ervaring en passie voor alles wat met plinten, architraven en vensterbanken te maken heeft kunnen wij u altijd van eerlijk en passend advies voorzien. De inspiratie voor bovenstaande modellen hebben wij opgedaan tijdens bezoeken aan herenhuizen uit de jaren’30. Deze authentieke modellen zijn opnieuw gecreëerd met kwalitatief hoogwaardig grenen en zien we de laatste jaren steeds vaker verschijnen. Alle houten architraven, plinten en vensterbanken die u bij ons op de website vindt komt van hout dat voorzien is van het FSC-certificaat. Dit houdt in dat al het uit hout komt uit duurzaam beheerde bossen.

De modellen die u hierboven ziet worden standaard gegrond geleverd, hiernaast heeft u bij ons de keuze om de architraven afgelakt op kleur te bestellen. Heeft u vragen over één van onze producten of het plaatsen hiervan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers voorzien u graag van het beste advies op dit gebied.

Het grenen dat gebruikt wordt voor de producten op onze website wordt gemaakt van de grove den, dit zorgt voor het stevige en natuurlijke karakter van de architraaf. Grenen heeft in vergelijking met MDF een robuustere uitstraling en zorgt voor een stijlvolle afwerking van uw deur of kozijn. Als u opzoek bent naar een iets minder robuuste uitstraling adviseren wij u te kijken bij onze MDF architraven.

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen