Deurlijsten

Onze Deurlijsten zijn authentieke reproducties uit oude panden, gemaakt van hoge kwaliteit vochtwerende MDF & Grenen. Hierdoor geven ze veel sfeer en authenticiteit aan de ruimtes waar ze worden toegepast.

Deurlijsten

Deurlijsten hebben veel verschillende synoniemen, bijvoorbeeld architraaf of koplat In het Vlaams zijn deurlijsten beter bekend als chambrant.

Deurlijsten worden al zeer lange tijd gebruikt in de woningbouw. Het verfraaien van een deurkozijn is de oorspronkelijke functie. Tegenwoordig is het doel vooral om de uitstraling van het kozijn sfeervoller en historischer te laten ogen.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Vensterbank 1930

Architraaf 1930

Gladde plint

Lambrisering 1930

Wat zijn deurlijsten?

MDF deurlijsten

MDF deurlijsten zijn de meest bekende deurlijsten die u zult tegenkomen. Maar wat is MDF nou precies en wat zijn de voordelen? MDF staat voor Medium Density Fibreboard, wat vezelplaat met gemiddelde dichtheid betekent. Wij gebruiken een MR (vochtwerende kwaliteit)

De voordelen van MDF deurlijsten:

  • Relatief goedkoop
  • Goed verwerkbaar
  • Geen noesten
  • Nagenoeg geen werking
  • Makkelijk overschilderbaar

Eind van de 19e eeuw en begin van 20e eeuw werden deurlijsten veel gebruikt in interieurs. Momenteel wordt deze uitstraling en stijl weer veel toegepast in de moderne architectuur. De MDF deurlijsten zijn hierdoor haast onmisbaar geworden in veel inrichtingen.

Wij bij MooiePlinten.nl hebben een uitgebreid assortiment van deze deurlijsten voor u. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem een kijkje in onze webshop en neem vrijblijvend contact met ons op.

Grenen deurlijsten

Gaat u liever voor een wat robuustere uitstraling? Dan zijn de grenen deurlijsten zeker wat voor u. Grenen staat voor verschillende soorten Pinus-soorten (houtsoorten). Onze producten van grenen worden gemaakt van de grove den, hierdoor hebben deze deurlijsten een stevig en natuurlijk karakter.

Wat zijn de voordelen van grenen deurlijsten?

  • Robuuste en authentieke uitstraling
  • Makkelijk overschilderbaar
  • Erg sterk

Ook van de grenen deurlijsten hebben wij verschillende authentieke stijlen in ons assortiment. Ook hier is gekeken naar het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw om de authentieke uitstraling van de deurlijsten zoveel mogelijk terug te laten komen.

Heeft u interesse in een grenen deurlijst maar weet u nog niet goed wat u precies zoekt? Neem eens een kijkje in ons assortiment en bij vragen kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Deurlijsten kopen

Ben u geïnteresseerd geraakt in het plaatsen van deurlijsten? Begin dan eens door een kijkje te nemen binnen ons ruime assortiment van MDF en Grenen deurlijsten. Indien u nog vragen heeft kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, via de e-mail, telefonisch of via Whatsapp. Onze producten zijn van topkwaliteit en vanaf een bedrag van €85,00 hebben wij een gratis leveringsservice, incl. Gratis High Tacklijm.

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen