MDF raamlijsten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

MDF Raamlijsten

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis levering

Gratis levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Wat zijn MDF raamlijsten?

Raamlijsten is een synoniem voor sierlijsten. De functie zit al verstopt in de naam, deze lijsten worden om ramen heen geplaatst. Naast de decoratieve functie is het ook een geweldige manier om je wand en raam af te werken, zoals je ook met vloer en wand doet aan de hand van een plint.

MDF is een materiaal dat gemaakt wordt van kleine samengeperste houtvezels met hars als bindmiddel. Belangrijk om te weten is dat MDF reageert op hitte en vocht, het trekt alleen niet krom maar het zal gaan uitzetten.
Zorg er dus voor dat onbehandelde lijsten alleen in droge ruimtes worden gebruikt maar beter is om de lijst af te lakken.

De sierlijsten kunt u combineren met verschillende producten binnen ons assortiment. Een venster is namelijk niet compleet zonder hier een stijlvolle raamlijst bij te nemen. U kunt kiezen voor diverse soorten raamlijsten en deze naar eigen smaak samenvoegen met bijpassend dagstuk, vensterbank en smetplank. Er zijn al een aantal modellen vooraf voor u geselecteerd maar u bent er natuurlijk vrij in om uw eigen keuze te maken en zo een originele en chique omlijsting van uw raam te kiezen.

Wat is het voordeel van MDF raamlijsten?

MDF raamlijsten zijn ontzetten mooi en is een serieuze verrijking van uw woning. Ze zijn goed verwerkbaar en door de kunsthars zijn ze vochtwerend.

De voordelen van MDF raamlijsten:
• Relatief goedkoop
• Goed verwerkbaar
• Geen noesten
• Nagenoeg geen werking
• Gemakkelijk overschilderbaar

Zorg ervoor dat de raamlijsten altijd afgelakt worden. Dit kunnen wij ook voor u doen. Wanneer uw raamlijst niet is afgelakt kan het meer gaan werken doordat MDF een houtsoort is.

MDF raamlijst kopen?

Is uw interesse gewekt om (nieuwe) raamlijsten te plaatsen? Dan helpen wij u graag verder. Ee hebben een aantal keuzes in onze webshop staan, neem dus gerust een kijkje. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaalde raamlijst, neem dan contact met ons op.
Bij Mooieplinten.nl weet u zeker dat u bestelt bij een bedrijf met jarenlange ervaring en passie voor alles wat met raamlijsten en vensterbanken te maken heeft. Heeft u vragen over één van onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, chat of telefonisch. Wij voorzien u graag van passend advies over de producten zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen