Dagstuk

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

Dagstukken

Een dagstuk is een houten betimmering op de binnenmuren rondom het raam (venster). De dagstukken kunnen op 2 manieren geplaatst worden.

1. U laat de smetplanken rondom het venster een aantal mm’s buiten de muur uitsteken zodat de stukadoor ertegen kan stucen, zorg er dan wel voor dat u de dagstukken dusdanig plaatst dat er nog wel een vensterbank onder geschoven kan worden zodat u geen zichtnaden krijgt tussen dagstuk en vensterbank.

2. U laat eerst alle muren stukadoren en plaatst dan de dagstukken. De volgorde is dan dat u eerst de vensterbank plaatst, dan de dagstukken, daarna de raamlijsten en als laatste de smetplank, deze moet namelijk in lijn lopen met de raamlijsten.

Bij Mooieplinten.nl kunt u de dagstukken van multiplex bestellen in 10 of 18mm dik, de keuze hiervan is afhankelijk van de ruimte die u heeft naast bijvoorbeeld het draai/kiepraam.

Dagstukken zijn te bestellen in een witte of donkere grondverf. Wenst u de dagstukken af te lakken in een winttint dan kiest u voor witte grondverf, kiest u voor een donkere aflak, kies dan de donkere grondverf. Bij donkere kleuren dient u ook alles donker af te kitten.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis levering

Gratis levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen