Brede plinten

Goedkope plinten online bestellen

Brede plinten

De termen brede plinten, hoge plinten en dikke plinten worden nog wel eens verward. Bij MooiePlinten spreken we van de hoogte van de plinten wanneer we vanaf de grond omhoog meten. De dikte van de plint is de afstand vanaf de muur tot aan de voorkant van de plint. Zowel een hoge plint als een dikke plint wordt wel eens een brede plint genoemd.

Erg verwarrend allemaal maar bij MooiePlinten verkopen we plinten in een grote diversiteit in hoogtes en diktes. De diverse modellen varieren van 12 mm tot 18 mm dikte. In de hoogte bieden we modellen aan vanaf 70 mm. tot  294 mm. voor mensen die een echte blikvanger in de kamer willen hebben.

Extra brede plinten

Dus of je nu een brede of een extra hoge plint nodig hebt, bij Mooieplinten.nl ben je aan het juiste adres. De modellen die we voeren kunt u bestellen in breedtes die bij anderen niet in het assortiment zitten.

Al onze plinten of ze nu hoogdik of breed zijn worden geleverd in verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen tussen allerlei verschillende soorten profielen. Op deze manier is het mogelijk om uw woning exact de door u gewenste stijl mee te geven. Naast de verschillen in design is het mogelijk om te kiezen voor MDF plinten of voor grenen plinten.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart:
Afrekenen