0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Plinten Showroom

Sinds kort kunnen wij onze klanten niet alleen bedienen vanuit onze webwinkel maar heeft u bij ons ook de mogelijkheid om alle plinten, vensterbanken, deurlijsten en architraven te komen bekijken in onze showroom. Tevens heeft u bij ons de keuze om hier uw bestelling te komen ophalen, dit bespaart u tijd en geld.

In deze showroom kunt u kennis maken met al onze producten en wij nodigen u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen! Hier kunt u, naast onze plinten, ook het effect van de combinatie van onze producten bekijken.

U kunt onze showroom vinden aan de Habraken 2152B in Veldhoven (5507TH). Let op! Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u eerst met ons contact op te nemen voordat u op bezoek wil komen in onze showroom. De showroom is namelijk alleen geopend op afspraak.

 

Plinten aanbod

De modellen die u onze website kunt vinden zijn allemaal tentoongesteld in onze showroom. Hier kunt u in alle tijd beoordelen wat voor soort plint nou echt past binnen uw interieurstijl. Tevens staat één van onze medewerkers voor u klaar om u, onder het genot van een kopje koffie of thee, te voorzien van het beste advies.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Showroom afspraak inplannen

Bent u niet in de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken, maar wilt u wel weten of het door u gekozen plint past binnen uw interieur? Geen enkel probleem, u heeft bij ons ook de mogelijkheid om een proefstukje aan te vragen.

Routes vanuit diverse omliggende steden en dorpen:

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl