0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Weert: Plinten afhalen in Eindhoven

Woont u in of nabij Weert, dan loont het om bij uw bestelling op MooiePlinten.nl af te halen in Eindhoven. Op nog geen half uurtje rijden vindt u namelijk onze showroom (op afspraak) en magazijn met daarin onze grote en unieke collectie plinten. Dit bespaart u tijd en geld. Wanneer u voor deze optie kiest nemen wij contact met u op omtrent het afhalen. U kunt de plinten afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH).

Aan dit adres vindt u onze nieuwe showroom. Naast dat u hier uw plinten kunt afhalen, kunt u hier ook de volledige collectie plinten, vensterbanken en raamlijsten bezichtigen. Let op! Neem wel vooraf contact met ons op. De showroom is namelijk uitsluitend geopend op afspraak.

Plinten aanbod

Omdat wij de plinten uit voorraad leveren kunt u deze ook direct op komen halen. Onze voorraad bestaat uit 6 verschillende monturen plinten. Ieder montuur is daarbij in diverse hoogtes en diktes verkrijgbaar.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Een montuur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de plint. Onze plinten zijn 2x gegrond en zo kunnen ze ook direct uit ons magazijn afgehaald worden. Kiest u voor de afgelakte plint dan kunt u deze uiteraard ook afhalen. Alleen dient u dan van te voren een datum af te spreken zodat de plinten afgelakt zijn op het moment dat u ze af komt halen.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen in Eindhoven?

U kunt de plinten komen afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH). Vanaf Weert is de showroom slechts een halfuurtje rijden. U rijdt richting Eindhoven en volgt de route richting Eindhoven Airport. U rijdt door bij het vliegveld richting de Oersebaan. Op de 2de rotonde slaat u rechtsaf richting Habraken. Wij staan op nummer 2152B op u te wachten en verwelkomen u graag in onze showroom met een lekker kopje koffie of thee. 

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl