0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Helmond: Plinten afhalen in Eindhoven

Woont u in Noord-Brabant of in de omgeving van Noord-Brabant, dan is het zeker het overwegen waar om de plinten af te halen in onze showroom te Veldhoven. Vanuit Helmond zijn we zeer snel bereikbaar en kunt u uiteraard uw bestelling plinten bij ons af komen halen. Zodoende kunt u besparen op de verzendkosten. Tevens heeft u het product direct in huis en kunt u bij ons terecht voor advies. Tijdens het afrekenen via deze site kunt u kiezen voor de optie afhalen in Veldhoven. U kunt de plinten afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH).

Plinten aanbod

Al onze plinten worden uit voorraad geleverd. Alle plinten zijn tweemaal wit gegerond en in diverse diktes en hoogtes leverbaar. U kunt daarbij kiezen uit de moderne plint, de luxeplint, de waalplint, de monumentenplint, de sierplint of de kraalplint. Voor iedere smaak of stijl hebben wij een geschikte plint. Al onze plinten zijn verkrijbaar in MDF, daarnaast hebben we een authentieke serie met massief Grenen plinten.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Een montuur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de plint. Onze plinten zijn 2x gegrond en zo kunnen ze ook direct uit ons magazijn afgehaald worden. Kiest u voor de afgelakte plint dan kunt u deze uiteraard ook afhalen. Alleen dient u dan van te voren een datum af te spreken zodat de plinten afgelakt zijn op het moment dat u ze af komt halen.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen in Eindhoven?

U kunt de plinten komen afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven. Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak.

 

Vanuit Helmond is onze showroom een klein halfuurtje rijden via de N270. U volgt de Zuid Koninginnewal naar de N270 en volgt de borden Eindhoven Airport. Vervolg uw weg naar de Anthony Fokkerweg via de A50, gevolgd door de A2. Vervolg de weg op de Anthony Fokkerweg tot dat u op de Oersebaan terecht komt. Neem op de Oersebaan op de 2de rotonde, de 3de afslag naar Habraken. Op nummer 2152B kunt u ons vinden. Hier staan wij al op te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Na honderd meter vindt u ons aan uw linkerzijde.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl