0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Eindhoven: Plinten afhalen

Bij een bestelling kunt u ervoor kiezen om plinten af te halen in Eindhoven / Veldhoven. Dit bepaart u tijd en geld. Wanneer u voor deze optie kiest nemen wij contact op met u omtrent het afhalen. U kunt de plinten afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven (5507TH).

Op dit adres kunt u, naast onze plinten afhalen, ook kennis maken met onze collectie en voorzien wij u graag van het beste advies omtrent uw woonwensen. Let op! Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u wel om vooraf eerst contact met ons op te nemen. Onze showroom is namelijk (op het moment) nog uitsluitend op afspraak geopend. Zo voorkomt u dat u voor een dichte deur staat. Klik hier voor meer informatie over onze showroom. 

 

Plinten aanbod

Omdat wij de plinten uit voorraad leveren kunt u deze ook direct op komen halen. Onze voorraad bestaat uit 6 verschillende monturen plinten. Ieder montuur is daarbij in diverse hoogtes en diktes verkrijgbaar.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Een montuur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de plint. Onze plinten zijn 2x gegrond en zo kunnen ze ook direct uit ons magazijn afgehaald worden. Kiest u voor de afgelakte plint dan kunt u deze uiteraard ook afhalen. Alleen dient u dan van te voren een datum af te spreken zodat de plinten afgelakt zijn op het moment dat u ze af komt halen.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen in de buurt van Eindhoven?

U kunt de plinten komen afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH). Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak.

Vanaf het centrum van Eindhoven is onze showroom slechts een kwartiertje rijden. U bereikt ons door Eindhoven te verlaten via de A2 richting Eindhoven Airport/Meerhoven, verlaat de A2 ter hoogte van de Anthony Fokkerweg, waarna u links afslaat. U vervolgt uw weg richting het Park Forum, die vervolgens overgaat in de Oersebaan. Neem op de tweede rotonde van de Oersebaan de 3de afslag links richting Habraken. U vindt ons op nummer 2152B, waar wij al op u staan te wachten met een kopje koffie of thee.

Na honderd meter vindt u ons aan uw linkerzijde.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl