Lambriseringen

Een lambrisering is een wand-betimmering die bestaat uit paneel-werk, aangebracht tegen onderste deel van een binnenmuur of wand. De betimmering bestaat uit houten panelen die een versierend element zijn.

In verband met de bouwvak is de gemiddelde levertijd voor onze maatwerk producten iets langer dan de gewoonlijke 3 – 4 weken. Deze bedraagt momenteel 6 -8 weken.

Lambrisering

MooiePlinten.nl levert deze lambrisering op maat in een Jaren’30 stijl waarbij u kunt kiezen uit het Jaren’30 (facet)profiel of het Kraal (duivenjager)profiel.

U kunt hierbij kiezen of u de lambrisering in een witte of donkere grondverf wenst te ontvangen.Witte grondverf kiest u als u de lambrisering in een wittint wenst af te lakken en een donkere grondverf als de u de lambrisering in een donkere tint wenst af te lakken. Let op, dat u bij een donkere tint ook de lambrisering donker afkit.

Een mooie resultaat om een Jaren’30 lambrisering af te lakken is met een kwast zodat u een authentieke, sfeervolle uitstraling krijgt.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis levering

Gratis levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Vensterbank 1930

Architraaf 1930

Gladde plint

Lambrisering 1930

Bewonder onze producten in de showroom

Duivenjager profiel

Bestaat uit een kwartrond tussen een bandje aan iedere kant, dit profiel wordt al toegepast sinds midden achttiende eeuw.
Bij mooieplinten.nl komt u dit profiel veelvuldig tegen, we passen het toe op onze kraalplinten, architraven1920, 1934 en1948. Nu kunt u dit profiel ook kiezen op onze lambrisering. Pas dit klassieke profiel toe in uw interieur en combineer met moderne elementen, u zult zien wat voor verrassend effect dit geeft.

Facet profiel:

In de Jaren’30 werden de deur-profielen strakker, het facet profiel (schuin) werd in die tijd veelvuldig toegepast. Tot op de dag van vandaag is dit profiel zeer populair en wordt het veelvuldig toegepast in Nederlandse nieuwbouw.
Het Jaren’30 profiel wordt veelvuldig gecombineerd met de Gladde plint, architraven 1930, 1935 en 1936. Nu kunt u het Jaren’30(facet) profiel ook kiezen op onze lambrisering. Haal de Jaren’30 stijl terug in uw huis.

has been added to your cart.
Afrekenen