0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Zwarte Plinten

Zwarte PlintVia onze aflakservice kunt u plinten in alle kleuren bestelen. Wij merken de laatste tijd een toename in interesse naar Zwarte en grijze Plinten. Deze plinten geven een uitdagend en modern karakter aan de ruimte waarin ze geplaatst worden. Een zwarte plint laat zich uitstekend combineren met lichte muren. Daarnaast gebruikt men vaak een lichte of houten vloer. Informeer bij ons naar de mogelijkheden om uw plinten in zwart of grijs af te lakken.

Zwarte of grijze plinten afgelakt op aanvraag

Onze plinten worden vervaardigd uit vochtwerende MDF. Wij hebben een uitgebreide keus in modellen, hoogtes en diktes. Neem contact op voor advies of om de mogelijkheden van onze aflakservice te bespreken. Al onze modellen zijn in iedere gewenste kleur af te lakken. Vraag naar onze aflakservice. Uiteraard is het tevens mogelijk om zelf de plinten af te lakken. Onze plinten worden standaard (wit) gegrond aangeleverd, een uitstekende ondergrond om zelf uw plinten zwart of grijs af te lakken.

Zwarte plinten, witte keuken

Wellicht denkt u niet zo snel aan de combinatie van zwarte plinten in een witte keuken, het is echter een zeer graag geziene combinatie. De contrasterende kleuren gaan uitstekend samen en wordt ook vaak wel een ‘gouden’ combinatie genoemd. Het heeft een tijdloze en strakke uitstraling die eigenlijk in elke interieurstijl wel past.

Zwart en wit zijn twee elementaire kleuren die elkaar uitstekend aanvullen. Het combineren van de twee ‘tegenpolen’ zorgt ervoor dat uw keuken een ruimtelijke uitstraling krijgt en dat andere kleuren nog meer in het oog schieten. Zo schittert de rode theepot of de zilveren tafel nog meer en krijgen ze de kans om nog meer op te vallen.

Benieuwd hoe zwarte plinten staan in uw woning, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u niet alleen een proefstukje sturen, wij voorzien u ook graag van het beste advies.

 

 

Gladde Plint

Strak

Bestellen

Kraalplint

Klassieker

Bestellen

Luxeplint

Elegant

Bestellen

Monumentenplint

Authentiek

Bestellen

Sierplint

Sfeervol

Bestellen

Waalplint

Subtiel

Bestellen

 

 

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl