PVC vloeren plinten

Goedkope plinten online bestellen

Plinten en PVC vloeren

Bezig met het opknappen van een oude jaren ’30 woning of aan het klussen in een nieuwbouwhuis? Een mooie afwerking is hier een ontzettend belangrijk onderdeel van. U heeft tijd en moeite gestoken in het kiezen van een prachtige vloer. Ook over de muren zal goed nagedacht zijn bijvoorbeeld voor de kleur. Om ervoor te zorgen dat het geheel goed tot z’n recht komt is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u ook voor een hoogwaardige afwerking zorgt. Met de juiste plinten is dat zo gedaan.

Zorg voor contrast met uw vloer

Plinten hebben niet alleen een decoratief aspect. Het is ook een nuttige toevoeging aan het geheel. U kunt er makkelijk lelijke kabels en/of snoeren mee weg werken.  Wij zien plinten als een verlengstuk van uw vloer.  Wanneer u een plint kiest van hetzelfde materiaal en kleur als uw houten vloer of laminaatvloer, creëert u een badkuipeffect. Een vloer vraagt in combinatie met een plint om contrast. Deze mag best in het oog springen, het geeft net dat beetje extra sfeer passend bij het interieur van uw huis.

Kies de juiste plint

Standaard bieden wij in deze webshop de meest gevraagde kleuren RAL 9001, 9010 en 9016 aan. Op verzoek kunnen wij echter alle kleuren leveren welke u wilt. De keuze is aan u. Neem bij afwijkende wensen contact met ons op om uw wensen te bespreken.

MDF en Grenen plinten

Waar vroeger veelal werd gekozen voor de combinatie: eikenhouten vloer met een eikenhouten plint, is het tegenwoordig heel trendy om de plint in dezelfde kleur als de muur te schilderen. Deze trend is overgewaaid uit België en wordt steeds meer toegepast in Nederlandse huishoudens. Houd er wel rekening mee dat dit vooral geschikt is voor de wat ruimere woon- of slaapkamers. Dit kleureffect zorgt namelijk wel voor een optisch kleiner vloeroppervlakte. Bij witte kozijnen en deuren is het mooi wanneer u ook voor een witte plint kiest. Dit zorgt voor rust in uw interieur en vormt samen een mooi geheel. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan plinten in alle soorten, maten en kleuren, perfect passend bij iedere sfeer. Of u nu voor een landelijke uitstraling gaat of juist meer van een modern of klassiek interieur houdt, op mooieplinten.nl vindt u altijd precies datgene wat u zoekt. Neem direct contact met ons op en wij voorzien u van een vrijblijvend advies op maat.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen