Platte plint

Goedkope plinten online bestellen

Platte plinten

De term platte plint kan gebruikt worden voor verschillende producten. Er zijn kleine plinten – vaak in de kleur van de vloer (ook wel plakplinten genoemd). Deze plinten worden gebruikt om randjes weg te werken langs deurposten, traphekjes en drempels.
Een andere interpretatie van de term is dat de we spreken over aan de muur geplaatste plinten die daadwerkelijk plat van vorm zijn, dus weinig dikte hebben. Dit kan soms nodig zijn om een plint te plaatsen waar weinig ruimte is. Wij spreken in dit geval over de dikte. Onze plintdiktes starten vanaf 12mm.

Ten slotte bestaat de mogelijkheid dat er een muur plint bedoeld wordt die weinig hoogte heeft (dus vanaf de vloer. Wij spreken in dit geval van breedte. Over het algemeen staan wijzelf bekend om onze stijlvolle hoge plinten. Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken bieden wij plinten af vanaf 70mm breedte. Uitermate geschikt om te combineren met onze andere producten in dezelfde stijl.

Wij bieden hoogwaardige plinten in veel soorten en maten. De modellen zijn gebaseerd op authentieke jaren ’30 plinten uit Nederlandse en Vlaamse villa’s. Wij staan bekend om onze klantgerichtheid en uitstekende service. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan contact op via de telefoon, e-mail of chat. Wij helpen u graag verder.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart:
Afrekenen