Overzet vensterbank

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

MDF Vensterbanken

Op zoek naar een overzet vensterbank? Naast de standaard vensterbanken zijn er ook overzet vensterbanken.

Deze kunnen over een bestaande vensterbank worden geplaatst waardoor de huidige/oude vensterbanken erin kunnen blijven zitten. Dit zorgt voor mooie, nieuwe vensterbanken zonder sloopwerk.

Overzet vensterbank plaatsen

Een overzet vensterbank heeft een brede rand zodat de oude vensterbank na het plaatsen niet meer zichtbaar is. U brengt speciale montagekit aan op de oude vensterbanken en vervolgens plaatst u de overzet vensterbanken eroverheen. Druk de overzet vensterbanken stevig aan en laat de kit goed drogen.

Er zijn verschillende redenen om een overzet vensterbank te plaatsen:

  • De bestaande vensterbank is beschadigd, of wordt als lelijk of ouderwets gezien en u wilt deze zonder teveel klus en sloopwerk vervangen. Dit komt veel voor bij betegelde vensterbanken, waarbij er een tegel stuk is.
  • De bestaande vensterbanken zitten te diep in de muur, waardoor u bij het verwijderen de muren kunt beschadigen. Het is dan verstandig om de oude vensterbanken in de muur te laten zitten.
  • Het kan voorkomen dat de oude vensterbanken helemaal niet verwijderd mogen worden. Wanneer u bijvoorbeeld in een huurhuis de vensterbanken wilt vervangen, maar hierbij de huidige vensterbanken niet mag verwijderen.

MDF of grenen overzet vensterbank

Bij ons heeft u, net zoals bij de standaard vensterbanken, de keuze uit een MDF of grenenhout overzet vensterbanken. MDF is een geperste plaat dmv houtvezels en harsen zodat er een homogene plaat ontstaat. Het is erg sterk materiaal en makkelijk overschilderbaar.

Grenen hout wordt vervaardigd uit de grove den en is een massieve en kwalitatieve houtsoort.

Grenen heeft in vergelijking met MDF een robuustere en authentieke uitstraling en zorgt voor een mooie afwerking. Als u opzoek bent naar een strakkere uitstraling adviseren wij u MDF.

Overzetvensterbanken kopen

Overzet vensterbanken worden op bestelling op maat gemaakt. Benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag vrijblijvend een offerte hiervoor aan. Om de offerte op te kunnen stellen hebben wij de buitenmaten van de bestaande vensterbanken nodig. Deze maten kunt u met een tekening en eventueel een foto naar ons mailen. Deze overzetvensterbanken kunnen in MDF of grenen hout worden gemaakt. Bij orders vanaf €85,- is de levering en tack lijm gratis.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen