Muur sierlijst

Onze Muur sierlijsten zijn authentieke reproducties uit oude panden, gemaakt van hoge kwaliteit vochtwerende MDF & Grenen. Hierdoor geven ze veel sfeer en authenticiteit aan de ruimtes waar ze worden toegepast.

Muur sierlijsten

Een muur sierlijst is ter decoratie van uw wanden. Of het nu een oud huis, nieuw huis of een bedrijfspand betreft, het verfraaien van de sfeer van een ruimte kan op vele manieren.

Een mooie muur sierlijst is een stijlvolle optie.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Vensterbank 1930

Architraaf 1930

Gladde plint

Lambrisering 1930

Wat zijn muur sierlijsten?

MDF muur sierlijst

Het meest voorkomende materiaal voor het maken van een muur sierlijst is MDF. MDF staat voor Medium Density Fibreboard. Dat betekent dat het materiaal een vezelplaat is met een gemiddelde dichtheid.

De voordelen van een MDF muur sierlijst?

  • Relatief goedkoop
  • Makkelijk verwerkbaar
  • Geen last van noesten
  • Nagenoeg geen werking
  • Makkelijk overschilderbaar

Het verrijken van de sfeer in diverse ruimtes in een huis werd met name gedaan in de 18e eeuw en het begin van de 19e eeuw. Door een terugkerende trend in architectuur worden details zoals muur sierlijsten opnieuw geïntroduceerd in de huidige moderne architectuur.

Wij bij Mooieplinten.nl hebben er daarom voor gekozen om deze muur sierlijsten aan u te kunnen leveren zodat ook u een ruimte wat meer uitstraling kan geven met een simpele aanpassing aan de muur.

Bent u benieuwd onze muur sierlijsten eruit zien? Neem vrijblijvend een kijkje bij ons in de webshop en doe hier ideeën op. Voor vragen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar, via e-mail, telefoon of Whatsapp.

Grenen muur sierlijst

Naast onze MDF muur sierlijsten hebben we ook grenen muur sierlijsten. Grenen is een houtsoort die gemaakt wordt van verschillende soorten Pinussen. De grenen muur sierlijsten bestaan alleen uit hout van de grove den, wij gebruiken deze voor al onze grenen producten.

Door het houten materiaal heeft de grenen muur sierlijst een stevig en natuurlijk karakter. Dit zorgt voor een robuust gevoel.

Wat zijn de voordelen van grenen muur sierlijsten?

  • Deze houten muur sierlijsten zijn van erg sterk materiaal gemaakt
  • Hebben een robuuste uitstraling
  • Ze zijn makkelijk overlakbaar.

De robuustere uitstraling die de grenen muur sierlijst met zich meebrengt zorgt ook voor een stijlvolle afwerking van uw deur of kozijn. Heeft u interesse in een sierlijst met een wat stevigere uitstraling kijk dan vooral eens naar onze grenen sierlijsten.

Muur sierlijst kopen

Heeft u interesse in het kopen van een muur sierlijst? Oriënteert u dan eerst eens op onze website en bepaal wat voor u interessant of belangrijk is. Op basis daarvan kunt u contact met ons opnemen via de e-mail, de telefoon of whatsapp. Wij geven u graag advies om u een stapje verder te helpen in het proces.

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen