MDF Renovatieplinten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

MDF Overzetplinten

Renovatie plinten zijn helemaal hip en niet meer weg te denken uit het woning beeld van Nederland. Renovatie plint staat synoniem voor een overzet plint, ook wel holle plint genoemd.
Na de Tweede Wereldoorlog was er een enorme wederopbouw van woningen gaande. Echter was er weinig geld en dus werden zaken zoals plinten gauw afgedaan met goedkope, dunne, lage en eenvoudige plintjes.

Tegenwoordig zijn plinten onderdeel van je decoratie en je interieur, maar hier was vroeger geen sprake van.
Een renovatie plint beschikt over een kleine uitsparing aan de achterzijde van de plint, zodoende is deze makkelijk te plaatsen is over een laag, dun plintje van toen. Hierom wordt deze plint ook wel eens renovatie plint genoemd.
Bij mooieplinten.nl hebben we verschillende soorten en maten renovatieplinten, gebaseerd op de wensen die u heeft voor uw interieur.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Waarom renovatie plinten?

Wat zijn de voornaamste voordelen van renovatie plinten? Waarvoor kunt u een renovatie plint allemaal gebruiken?
Doordat er weinig voorwerk gedaan hoeft te worden, kan een renovatieplint makkelijk en zonder veel moeite geplaatst worden. Omdat de renovatie plint een kleine inkeping heeft aan de achterzijde kunt u uw oude plint laten zitten. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook gegarandeerd kosten. Omdat vaak het stukwerk beschadigd raakt bij het verwijderen van oude plinten komen er vaak onvoorziene kosten. Hier heeft u geen last van bij renovatieplinten. Laat die oude plinten lekker zitten en plaats uw nieuwe renovatieplint er gemakkelijk overheen.
Naast het wegwerken van oude plinten zijn renovatie plinten ook uitermate geschikt om kabels weg te werken welke niet meer op een andere manier weg gewerkt kunnen worden. Heeft u een nieuwe kabel die u graag in de muur had verwerkt? Dan is een renovatie plint een veilige en betaalbare oplossing.

MDF renovatie plinten

Wij hebben verschillende MDF renovatie plinten op voorraad. De renovatie plinten hebben aan de achterzijde een sponning (inkeping), waardoor de u deze renovatie plint gemakkelijk en snel over bestaande plinten in uw huis kunt plaatsen.
Houdt u er wel rekening mee dat de oude plint niet hoger dan 70 mm kan zijn en niet dikker dan 12 mm.
Mochten de oude plinten maximaal deze afmetingen hebben dan kunt u hier gemakkelijk een renovatieplint overheen zetten. Hiermee voegt u snel en gemakkelijk een enorme meerwaarde toe voor uw huis die helemaal van deze tijd is.

Wat zijn de voordelen van MDF renovatie plinten?

• Licht
• Sterk
• Goede prijs/kwaliteit verhouding

Renovatie plinten kopen?

Renovatieplinten is wat u zoekt? Dan bent u bij mooieplinten.nl aan het juiste adres. Neem eens een kijkje in onze webshop en bij vragen zijn wij zeer goed bereikbaar via e-mail, Whats-App of telefonisch.
Mooieplinten.nl heeft topkwaliteit producten en onderhouden graag persoonlijk contact. Gratis levering en high tack lijm bij bestellingen vanaf €85,-

Showroom

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.

Bekijk hier onze MDF plinten!

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen