MDF en Grenen plinten gespoten

Goedkope plinten online bestellen

MDF en Grenen plinten gespoten RAL 9001, 9003, 9010, 9016

Naast de standaard gegronde plinten beschikken wij over een unieke aflakservice voor onze MDF en Grenen Plinten. Hierbij heeft u de keuze uit de meest gevraagde RAL-kleuren 9010, 9001, 9016, 9003 en kunnen wij u, op tarief, elke andere kleur aanbieden.

Plinten afgelakt op kleur

Bij Mooieplinten.nl kunt u ervoor kiezen om standaard gegronde plinten te bestellen maar wij kunnen deze ook op voorhand op de door u gewenste kleur spuiten. Dit scheelt u niet alleen werk maar zo kunt u direct de inschatting maken of dit kleur is die u in gedachte heeft. Wanneer u ervoor kiest om de plinten op kleur te laten aflakken heeft u de keuze uit mat, zijdeglans en hoogglans, zo weet u zeker dat de juiste kleur en glans er voor u altijd bij zit.

De RAL 9010, 9001, 9016, 9003 kleuren zijn de meest voorkomende kleuren en deze kunnen ook tegen een standaard tarief worden aangeboden. Hieronder kunt u een kleurwaaier vinden met de vier RAL-kleuren, zo kunt u de vier kleuren met gemak met elkaar vergelijken. Dit kan namelijk nogal eens verschillen per kleurwaaier. Heeft u liever andere kleuren dan kunt u dat uiteraard ook bij ons aangeven en dan gaan we direct voor u aan de slag.

Kleurenschema

Voordelen van afgelakte plinten

 • Wij werken met de beste merken, zoals Sigma of Sikkens
 • De plinten worden nadat ze zijn gespoten zijn, met eigen vervoer en zorgvuldig verpakt in bobbelfolio bij u afgeleverd om beschadigingen te voorkomen.
 • Veel tijdbesparing en daardoor lagere kosten
 • Bijgeleverde onderhoudsset om plinten plaatselijk bij te werken na eventuele beschadigingen bij plaatsing
 • Onderhoudsset bestaat uit:
  • Blikje verf op kleur (250ml)
  • Kwast of roller
  • Verfbakje

Uw plinten in RAL 9001, 9003, 9010, 9016 of…

Standaard bieden wij in deze webshop de meest gevraagde kleuren Wit, RAL 9001, 9010 en 9016 aan. Deze kleuren kunt u dus direct online bestellen en kunt u in het kleurenschema hierboven zien. Op verzoek kunnen wij echter alle kleuren leveren welke u wilt. De keuze is aan u. Neem bij afwijkende wensen contact met ons op om uw wensen te bespreken.

MDF en Grenen plinten

Bij MooiePlinten.nl vindt u de grootste collectie in het oog springende plinten. Al onze modellen zijn gebaseerd op authentieke ontwerpen welke gevonden zijn in oude villa’s. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Van een subtiele 70 mm hoogte tot een ongekende 190 mm. De plinten worden door ons met de grootst mogelijke zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Hierbij kunt u kiezen uit het stevige en makkelijk te vewerken MDF of het Authentieke Grenen.

Kant en klare plinten

Dankzij de unieke aflakservice van Mooieplinten.nl heeft u eenvoudig en snel kant en klare plinten in huis waar u direct mee aan de slag kunt. Tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding weet u zeker dat u bij de onlinespecialist koopt. Het voordeel aan deze kant en klare plinten is dat u niks anders dan een klein montagesetje nodig heeft en dat u al bijna direct kunt genieten van uw nieuwe plinten. Ideaal voor nieuwbouw of verbouwingen.  Wij helpen u graag verder in uw plintkeuze, de montage en de afwerking van de plinten. Heeft u vragen over één van onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen