MDF Holle Plinten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

MDF Holle plinten

Holle plinten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningen. Een holle plint is synoniem voor een overzet plint. Bij de wederopbouw van de huizen na de Tweede Wereldoorlog werden vooral goedkope plinten geplaatst. Het waren eenvoudige, lage, dunne plintjes. Er zat dan ook geen enkel decoratief motief achter zoals nu wel het geval is.

De holle plint beschikt over een uitsparing aan de achterzijde van de plint, waardoor deze makkelijk te plaatsen is over zo’n laag, dun plintje van toen.
Bij mooieplinten.nl vind u verschillende soorten en maten, gebaseerd op de wensen die u heeft voor uw interieur.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Waarom holle plinten?

Wat is het voordeel van een holle plint? Of waarvoor kunt u holle plinten gebruiken? De meeste holle plinten worden gebruikt om over een bestaande plinten heen te plaatsen. Dit scheelt namelijk in kosten doordat het bestaande stukwerk niet beschadigd raakt door het verwijderen van de oude plinten.
De holle plint is dus gemakkelijk te plaatsen doordat er weinig voorwerk gedaan hoeft te worden.
Daarnaast zijn holle plinten uitermate geschikt om kabels langs weg te werken. Heeft u een nieuwe kabel die niet in de muur weggewerkt kan worden? Dan is een holle plint een veilige en betaalbare oplossing.

MDF holle plinten

Bij mooieplinten.nl zijn verschillende MDF holle plinten te vinden. Deze holle plinten hebben aan de achterzijde een sponning, waardoor u deze plint over bestaande plinten in uw huis kunt plaatsen. Belangrijk om rekening mee te houden, de oude plint waar de holle plint overheen gezet moet worden, mag maximaal 70 mm hoog zijn en 12 mm dik.
Als hier dan een mooie hoge witte plint van 90 mm overheen krijgt u een prachtige meerwaarde voor uw huis die helemaal van deze tijd is.

Wat zijn de voordelen van MDF holle plinten?
• Licht
• Sterk
• Goede prijs/kwaliteit verhouding

Holle plinten kopen?

Zijn holle plinten precies wat u momenteel nodig heeft? Dan helpen wij u graag verder. Neem eens een kijkje in onze webshop en bij vragen zijn wij bereikbaar via e-mail, Whats-App of telefonisch. Mooieplinten.nl heeft topkwaliteit producten en onderhouden graag persoonlijk contact. Gratis levering en high tack lijm bij bestellingen vanaf €85,-

Showroom

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.

Bekijk hier onze MDF plinten!

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen