Laminaat plinten

Goedkope plinten online bestellen

Plinten en Laminaat vloeren

Bent u bezig met het opknappen van uw woning of trekt u in een nieuwbouwhuis? Een mooie afwerking van het geheel is een belangrijk onderdeel van het proces. Wanneer u veel tijd en moeite heeft gestoken in het kiezen van de juiste vloer en de bijbehorende kleuren op de muur wilt u dit natuurlijk prachtig afwerken. Dat kan met onze luxe en stijlvolle plinten.

Zorg voor contrast met uw vloer

Plinten zijn naast een decoratief onderdeel van uw interieur uitermate geschikt om zaken weg te werken, te denken aan kabels en of snoeren. Hier bij mooieplinten.nl zien we plinten als onderdeel van uw muren. Een vloer vraagt om een combinatie van plint en vloer waarin een contrast aanwezig is. Wanneer vloer en plint uit hetzelfde materiaal bestaan plus dezelfde kleur heeft, ontstaat er een zogenaamd “badkuipeffect”.  Een vloer vraagt in combinatie met een plint om contrast. Deze mag best in het oog springen, het geeft net dat beetje extra sfeer passend bij het interieur van uw huis.

Kies de juiste plint

Standaard bieden wij in deze webshop de meest gevraagde kleuren RAL 9001, 9010 en 9016 aan. Op verzoek kunnen wij echter alle kleuren leveren welke u wilt. De keuze is aan u. Neem bij afwijkende wensen contact met ons op om uw wensen te bespreken.

MDF en Grenen plinten

Waar vroeger veelal werd gekozen voor de combinatie: eikenhouten vloer met een eikenhouten plint, is het tegenwoordig heel trendy om de plint in dezelfde kleur als de muur te schilderen. Deze trend is overgewaaid uit België en wordt steeds meer toegepast in Nederlandse huishoudens. Houd er wel rekening mee dat dit vooral geschikt is voor de wat ruimere woon- of slaapkamers. Dit kleureffect zorgt namelijk wel voor een optisch kleiner vloeroppervlakte. Bij witte kozijnen en deuren is het mooi wanneer u ook voor een witte plint kiest. Dit zorgt voor rust in uw interieur en vormt samen een mooi geheel. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan plinten in alle soorten, maten en kleuren, perfect passend bij iedere sfeer. Of u nu voor een landelijke uitstraling gaat of juist meer van een modern of klassiek interieur houdt, op mooieplinten.nl vindt u altijd precies datgene wat u zoekt. Neem direct contact met ons op en wij voorzien u van een vrijblijvend advies op maat.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen