0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Actie 25% korting

Kabelgootplint

Een kabelgoot is ideaal om alle snoeren veilig en netjes in weg te werken zodat uw interieur zijn natuurlijke uitstraling kan behouden. Wij denken hier dan ook graag in mee en hebben om deze reden een kabelgoot verwerkt in alle modellen van 16 en 18mm dik. Controleer de productbeschrijving op de detailpagina om te zien of uw gewenste uitvoering over een kabelgoot beschikt.

De kabelgoot zit onderaan de achterzijde van de plint en is 10mm diep en 15mm hoog. Bij het lijmen van een plint is het een goede optie om eerst de kabel te plaatsen en dan de plinten hier overheen te kitten. De kabel komt aan de zijkant van de plint eruit, wilt u dat de kabel er aan de bovenkant uitsteekt dan kunt u gemakkelijk aan de achterkant van de plint een klein geultje vijlen en de kabel hierdoor heen trekken.

Tips 

-Probeer bij het plaatsen van meerdere kabels in de goot de kabels ook gescheiden te houden. Sterkstroomkabels moeten worden gescheiden van zwakstroomkabels (bv. datakabels).

-Let goed op of de maten van de kabels die u weg wil werken passen in de kabelgoot, het kan zijn namelijk zijn dat u anders een extra kabelgoot moet aanschaffen.

-Bij het verwerken van de kabels van apparatuur is het handig om na te denken over plaatsing met schroeven. Door de plint vast te maken met schroeven kunt u bij vervanging van de apparatuur gemakkelijk alle kabels verwijderen.

-Meer tips over het plaatsen van de plinten kunt u vinden op onze montagepagina.

 

De plinten die u hieronder ziet beschikken allemaal over een kabelgoot en helpen u om uw interieur elegant en kabelvrij te houden. 

 

Gladde Plint

Strak

Bestellen

Kraalplint

Klassieker

Bestellen

Luxeplint

Elegant

Bestellen

Monumentenplint

Authentiek

Bestellen

Sierplint

Sfeervol

Bestellen

Waalplint

Subtiel

Bestellen

 

 

Bij Mooieplinten.nl weet u zeker dat u garant bent van goede service, persoonlijk contact en producten van hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen over de plaatsing, onderhoud of bent u opzoek naar stijltips voor uw woning, u kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van passend advies en tips. 

 

 

 

Contact

T: +31 (0)6 236 78 748
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
Rabobank: 1720.42.666
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak.


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl