Houten vensterbanken

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

Houten Vensterbanken

Houten vensterbanken zijn een prachtige toevoeging aan uw woning. Vensterbanken zijn sowieso erg belangrijk voor de uitstraling van uw woning.

Het lijkt wellicht dat een vensterbank niet zo’n grote impact heeft op de ruimte maar het tegenovergestelde is waar! De details zorgen ervoor dat je interieur goed voelt en dat is zeer zeker met vensterbanken zo.

Waar moet je op letten?

Voor het selecteren van de perfecte houten vensterbank hebben wij hier een aantal tips voor u, waar u zeker rekening mee wilt houden tijdens uw beslissing. We gaan eerst wat tips geven aangaande de functie van de vensterbank en daarna over de vorm. Belangrijk is namelijk dat u functie voor vorm zet!

  • Waar gaat u de vensterbank voor gebruiken? Komt er iets op te staan? En zo ja wat? Dit is belangrijk voor de afmetingen van uw vensterbank. Wellicht wilt u zelf voor het raam kunnen zitten? Dan is het uiteraard belangrijk dat de vensterbank diep genoeg is!
  •  Zijn er gordijnen aanwezig of is er andere raamdecoratie? Wilt u deze dan op de vensterbank laten hangen of ervoor? Ook dit is weer van belang bij de diepte van uw vensterbank. En houdt u hier ook rekening met eventuele spullen die u in het vensterbank wilt plaatsen?
  • Heeft u een radiator of verwarming op dezelfde plaats als waar de houten vensterbank dient te komen? Belangrijk is om rekening te houden met een goede luchtstroming. Hout leeft namelijk en kan bij teveel vocht of warmte gaan werken.
  • Kijkend naar het raam, wordt de vensterbank dan onderdeel van het raam of heeft het een afwijkend karakter? Mochten alle ramen onderdeel zijn van 1 familie probeer dit dan in stand te houden.
  • Wilt u wel of geen aandacht trekken richting de vensterbank? Denk dan aan welke kleur u uw vensterbank wilt. Is deze in eenzelfde tint als de muur dan valt de vensterbank minder op.

Zo ziet u maar dat er veel meer bij komt kijken dan alleen de vorm.

Waarom een houten vensterbank?

Er zijn vele materiaal soorten waar een vensterbank van gemaakt kunnen worden. Denk hierbij aan natuursteen, composiet of kunststof.
Natuurlijk kan dit ook hout zijn, dit is namelijk HET klassieke vensterbank materiaal. Het grootste voordeel is dat hout makkelijk bewerkbaar is. Hierdoor is het makkelijk te plaatsen. Wij hebben MDF vensterbanken en grenen vensterbanken.

Houten vensterbank kopen?

Bent u na het lezen enthousiast geworden? Heeft u interesse in een houten vensterbank? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. We kunnen vensterbanken uiteraard voor u op maat maken. Neem vrijblijvend contact met ons op, dit kan via e-mail, Whats-App of telefonisch. Wij helpen u graag bij het geven van advies.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen