Wij bieden een selectie massief houten plinten aan naast onze collectie MDF plinten. Deze plinten zijn gemaakt van massief en kwalitatief hoogwaardig grenen hout.

Houten plinten

Wij bieden een selectie massief houten plinten aan naast onze collectie MDF plinten. Deze plinten zijn gemaakt van massief en kwalitatief hoogwaardig grenen hout. Al het materiaal voor onze houten producten komt van FSC goedgekeurd hout. Dit wil zeggen dat het hout dat gebruikt is voor de fabricage van onze plinten uit duurzaam beheerde bossen komt. Zo weet u zeker dat u niet alleen kwaliteit kiest maar ook voor duurzaamheid van de aarde kiest.

In onze collectie vindt u diverse modellen houten plinten, uiteenlopend van een strakke Gladde Plint tot een karakteristieke Sierplint. De plinten zijn allemaal gebaseerd op modellen die we gevonden hebben in originele Jaren ’30 woningen. De ontwerpen zijn zorgvuldig overgenomen en ondergebracht in onze collectie houten plinten. De houten plinten zijn er in diverse maten maar allemaal zijn het karakteristieke hoge plinten die een aanvulling zijn op uw woning.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom