0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Hoge Plinten

Online hoge plinten bestellen

Hoge plinten geven uw woning een stijlvol uiterlijk. Een hoge plint benadrukt bepaalde elementen van een kamer zoals de hoogte en de lengte maar ook uw vloer komt beter tot zijn recht. Met het design van de plint kunt u tevens de unieke stijl van uw interieur benadrukken. Bij mooieplinten.nl heeft u de keuze uit hoogwaardige muurplinten met diverse unieke profielen. Geschikt voor ieder interieur van klassiek tot modern.

Hoge plinten kopen? Dat doet u online bij Mooie Plinten. Mooie Plinten beschikt over het mooiste online aanbod van Hoge Plinten. Al onze plinten zijn voorzien van het FSC keurmerk, en kom dus van hout uit duurzaam beheerde bossen. U heeft bij ons de keuze uit MDF plinten en grenen plinten.

 

Gladde Plint

Strak

Bestellen

Kraalplint

Klassieker

Bestellen

Luxeplint

Elegant

Bestellen

Monumentenplint

Authentiek

Bestellen

Sierplint

Sfeervol

Bestellen

Waalplint

Subtiel

Bestellen

Onze plinten: Hoog en hoge kwaliteit. In MDF of Hout

Naast de unieke afmetingen van de plinten is ook de kwaliteit van onze producten erg hoog. Wij werken met hoogwaardig vochtwerend MDF of met Massief Grenen hout.

 De plinthoogte bepaalt de uitstraling

Gladde plinten hoogtes | Hoge plinten

De hoogte van uw muurplint is erg belangrijk voor de sfeer. Hoe hoger de plint hoe prominenter dit stijlement aanwezig is. Bij het bepalen van de hoogte van uw plint houdt u met name rekening met de hoogte van uw plafond. Daarnaast is de hoogte/breedte verhouding van de ruimte van invloed. Indien u twijfelt adviseren wij u graag. U kunt teven een proefstukje bestellen om de plint eens in uw eigen omgeving te bekijken.

Onze plinten zijn verkrijgbaar (afhankelijk van het model) in een groot aantal hoogtes.

Hieronder een greep uit onze afmetingen.

  • Plinten 7 cm / 70 mm hoog
  • Plinten 9 cm / 90 mm hoog
  • Plinten 12 cm / 120 mm hoog
  • Plinten 14 cm / 140 mm hoog
  • Plinten 15 cm / 150 mm hoog (grenen)
  • Plinten 19 cm / 190 mm hoog
  • Plinten 29,4 cm / 294 mm hoog

 

Bij Mooieplinten.nl gaan we altijd voor kwalitatief hoogwaardige plinten in combinatie met een uitstekende service. U kunt er bij ons voor kiezen om de plinten ofwel standaard 2 keer gegrond te leveren of u kunt de plinten volledig naar eigen wens laten aflakken. Eveneens als de hoogte, heeft uw kleur directe invloed op de uiteindelijke sfeer in uw interieur. Wilt u advies over het compleet op maat laten maken van uw plint of heeft u vragen over de bestelling, dan kunt u ons altijd vrijblijvend om advies vragen. 

 

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl