Architraven

Architraven werden – aan het eind van de 19e eeuw en begin van de 20e eeuw – veel gebruikt in interieurs in Nederland. De uitstraling en stijl uit deze periode wordt momenteel weer veelvuldig toegepast in de moderne architectuur. De architraaf is hierdoor een onmisbaar element geworden in veel inrichtingen. Mooieplinten.nl biedt u een uitgebreid assortiment aan architraven. Deze architraven worden rondom of op kozijnen geplaatst en geven het kozijn en daarmee het gehele interieur een sfeervolle uitstraling.

Plintneuten

Een plintneut is een aansluiting van de architraaf op de plint en wordt gebruikt als extra stijlelement. Bestel bij uw plinten en architraven een aantal plintneuten voor een optimale beleving in uw woning.

Persoonlijke Service

Met al uw vragen over onze architraven kunt u terecht bij ons gespecialiseerde personeel. Uw vraag wordt altijd persoonlijk door ons behandeld, daardoor krijgt u altijd het juiste advies. Tevens worden onze architraven door ons persoonlijk geleverd. Niet door een pakketdienst maar daar onze eigen bezord service. Dus ook op het moment van levering staan we nog voor u klaar met uw vragen over onze architraven.

Bekijk hier onze MDF plinten!

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze architraven in combinatie met bijvoorbeeld onze bijpassende plinten of wilt u de architraven afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.