Grenen architraven bestelt u bij de online specialist

Dankzij jaren lange ervaring en passie voor alles wat met plinten, architraven en vensterbanken te maken heeft kunnen wij u altijd van eerlijk en passend advies voorzien. De inspiratie voor bovenstaande modellen hebben wij opgedaan tijdens bezoeken aan herenhuizen uit de jaren’30. Deze authentieke modellen zijn opnieuw gecreëerd met kwalitatief hoogwaardig grenen en zien we de laatste jaren steeds vaker verschijnen. Alle houten architraven, plinten en vensterbanken die u bij ons op de website vindt komt van hout dat voorzien is van het FSC-certificaat. Dit houdt in dat al het uit hout komt uit duurzaam beheerde bossen.

De modellen die u hierboven ziet worden standaard gegrond geleverd, hiernaast heeft u bij ons de keuze om de architraven afgelakt op kleur te bestellen. Heeft u vragen over één van onze producten of het plaatsen hiervan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers voorzien u graag van het beste advies op dit gebied.

Wilt u het effect van onze grenen architraven in eigen ogen komen bekijken of wilt u de diverse modellen een keer met eigen ogen bekijken, dan kunnen wij u nu ook bedienen vanuit onze showroom. Kijk hier voor meer informatie.