Klassieke deurlijsten

Klassieke deurlijsten worden ook wel klassieke architraven genoemd. Ze worden gebruikt om een deur te omlijsten en af te werken. Bent u op zoek naar een mooie afwerking tussen uw deur en wandgebrui dan een deurlijst. Deze afwerking zal direct een luxe effect en een mooie afwerking met zich mee brengen.

Assortiment

Voor een breed aanbod in klassieke deurlijsten en sierlijsten bent u bij MooieDeurlijsten.nl aan het juiste adres. U kunt zelf bekijken welke klassieke deurlijsten overeenkomen met uw interieur, het formaat is daarbij ook afhankelijk van uw eigen smaak. Het formaat wordt mede bepaalt door de stijl van de deuren en de gekozen plinten.

MooieDeurlijsten.nl heeft een breed scala aan authentieke deurlijsten die aansluiten bij uw stijl. Het formaat is afhankelijk van uw eigen interieur en smaak.

Klassieke stijl

Wanneer u een klassieke stijl in uw interieur heeft, is het belangrijk dat de afwerking van uw huis overeenkomt met deze klassieke stijl. Voor een stijlvolle en naadloze overgang tussen deurlijst en plint raden wij u aan om een plintneut te gebruiken, deze zorgt ervoor dat de plint aansluit de deurlijst.

Heeft u alle deurlijsten bekeken en uw keuze gemaakt? Of wilt u graag extra informatie over onze deurlijsten? Wij staan voor u klaar met advies! Bel (+31 (0)40 298 67 42)mail of gebruik onze chat.

Hoogwaardig MDF deurlijsten of Grenen

Onze deurlijsten worden allemaal geleverd in FSC gecertificeerd vochtwerend MDF of in authentiek massief grenen.

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze deurlijsten in combinatie met bijpassende plinten of wilt u de deurlijsten afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.