Authentieke deurlijsten

Deurlijsten worden ook wel architraven genoemd, ze omlijsten de deur en worden op het kozijn geplaatst. Bent u op zoek naar een deurlijst voor uw woning? Dan creëert u met onze authentieke deurlijsten een luxe effect met een mooie afwerking.

Assortiment

MooieDeurlijsten.nl heeft een breed scala aan authentieke deurlijsten die aansluiten bij uw stijl. Het formaat is afhankelijk van uw eigen interieur en smaak. Bij de keuze van het formaat wordt rekening gehouden en de stijl van de deuren en de gekozen plinten.

Authentieke stijl

Een authentieke deurlijst moet een aanvulling zijn op de afwerking van het interieur in uw huis. Zo behoort de deurlijst aan de sluiten bij de stijl van uw woning. Een plintneut is een extra stijlelement welke zorgt voor een stijlvolle overgang tussen plint en deurlijst.

Heeft u alle deurlijsten bekeken en uw keuze kunnen maken? Of wilt u graag extra informatie over de deurlijst? Neem gerust contact met ons op voor het beste advies voor uw woning. Bel (+31 (0)40 298 67 42)mail of gebruik onze chat.

Hoogwaardig MDF of Grenen

Onze deurlijsten worden allemaal geleverd in FSC gecertificeerd vochtwerend MDF of in authentiek massief grenen.

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze deurlijsten in combinatie met bijpassende plinten of wilt u de deurlijsten afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.