Brede deurlijsten

Deurlijsten worden ook wel architraven genoemd. Onze breedste deurlijsten zijn 135 en 140 mm breed. Ideaal voor het stijlvol afwerken van uw woning.

Assortiment

MooieDeurlijsten.nl heeft een breed aanbod aan deurlijsten. Wij hebben ook deurlijsten die brede zijn dan de gemiddelde architraven. U kunt zelf op onze pagina zien welke brede deurlijsten passen bij uw interieur. Houd er rekening mee dat het formaat een belangrijke rol speelt bij de stijl van de deurlijst. Het formaat wordt ook bepaalt door de stijl van de deur en de plinten. Struin door ons uitgebreide assortiment aan brede deurlijsten voor een passende brede deurlijst voor uw interieur. Dankzij het brede uiterlijk doen bovenstaande plinten het bijvoorbeeld uitstekend in een landelijke of industriële interieurstijl. Welk formaat het beste past binnen uw interieur is onder andere afhankelijk van de stijl van uw deuren en de plinten.

Stijl voor een brede deurlijst

Bij Mooiedeurlijsten.nl bent u verzekerd van een uitstekende service in combinatie met kwalitatief hoogwaardige producten. U heeft een mooie stijl voor uw interieur, echter is de deurlijst die u nodig heeft, te breed om ergens te kopen. MooieDeurlijsten.nl heeft brede deurlijsten die geschikt zijn voor een bredere afwerking. Een plintneut zorgt voor een optimale afwerking tussen plint en deurlijst.

Hoogwaardige MDF of Grenen deurlijsten

Bij ons heeft u de keuze om de architraven te laten leveren in hoogwaardig MDF of in authentiek massief grenen. Hierbij heeft grenen een robuustere uitstraling in vergelijking met de MDF-variant.

De deurlijst gevonden die bij uw interieur past? Bestel uw brede deurlijst vandaag nog bij MooieDeurlijsten.nl! Wilt u graag extra informatie ontvangen? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies. Bent u benieuwd wat voor soort deurlijst past binnen uw interieurstijl, schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen. Bel (+31 (0)40 298 67 42)mail of gebruik onze chat.

Bent u benieuwd naar het complete effect van onze deurlijsten in combinatie met bijpassende plinten of wilt u de deurlijsten afhalen in plaats van te laten bezorgen? Dat kan, neem contact met ons op en dan kunnen wij uw showroom afspraak inplannen. Kijk voor meer informatie hier.