0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

I.V.M. de bouwvakantie hanteren wij voor enkele producten aangepaste levertijden. Meer weten?

Maatregelen

Samenwerken

VEILIGHEID:

Ivm het Coronavirus zal Mooieplinten er alles aan doen om de veiligheid van u en onszelf te waarborgen. Wij volgen hiervoor de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

LEVERINGEN:

Alle leveringen gaan door volgens planning, wij leveren met eigen chauffeurs en vervoer. Wij willen u laten weten dat er geen enkel contact hoeft te zijn tijdens leveringen.

Onze chauffeurs houden 1,5m afstand en wij leggen onze producten daar waar u dat wenst.

BESTELLINGEN / ONLINE:

Alle bestellingen kunt u veilig thuis achter de computer, telefoon of tablet doen. Wenst u telefonisch te bestellen omdat u dat gewoon makkelijker vindt is dat ook mogelijk op 040-2986742

Wij hebben voldoende voorraad!

SHOWROOM:

Onze showroom in Veldhoven is uitsluitend op afspraak te bezoeken, ook daar zullen we contactloos en op afstand van 1,5m werken met elkaar. Wij maken per klant een afspraak. Er zullen nooit meerdere klanten tegelijk afgesproken worden.

Indien u de showroom niet wenst te bezoeken, kunt u ook gratis een proefstukje ontvangen, stuur daarvoor een mail met uw gegevens en model wat u wenst te ontvangen.

BETALINGEN:

Ivm contactloos werken, willen wij u vragen betalingen per bank, iDeal, Bancontact of Pay-Pal te doen.

SAMENWERKEN:

Mooieplinten wenst iedereen heel veel sterkte en kracht, blijf elkaar in de gaten houden en waar nodig helpen. Heb respect voor elkaar! Door samen te werken komen we door deze periode heen.

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl