0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Venlo: Plinten komen afhalen in Eindhoven

Voor al onze klanten die woonachtig zijn in het zuiden van Nederland, is het een uitstekende optie om de plinten op te komen halen. Dit scheelt u niet alleen in de eventuele bezorgkosten, u heeft de plinten ook direct in huis. Onze showroom is namelijk slechts drie kwartier rijden, gerekend vanaf het centrum van Venlo. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u niet alleen uw plinten direct af komen halen, u kunt direct kennis maken met onze volledige collectie plinten, architraven en vensterbanken.

Een bezoek aan onze showroom zorgt ervoor dat u al direct aan de slag kan gaan met uw plinten, architraven of vensterbanken en er vervolgens al direct van kan genieten. U gaat huiswaarts met uw producten en we kunnen ook nog op het moment van afhalen, u voorzien van het beste advies. Let hierbij wel op! Onze showroom is (voorlopig) nog uitsluitend geopend op afspraak. Voor afspraken bel (+31 040 298 6742)mail of gebruik onze chat.

Onze plinten collectie

In de afbeelding hieronder kunt u onze collectie plintenmodellen bekijken die u direct kan komen ophalen. Alle modellen die u hieronder ziet zijn volledig op maat te bestellen en kunnen in elke gewenste kleur worden afgelakt. Standaard worden onze plinten 2x gegrond geleverd. U kunt bij ons simpelweg uw maten en uw kleurwensen doorgeven en wij gaan direct voor u aan de slag.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen vanuit Venlo?

U kunt de plinten komen afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven. Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak.

 

Om uw plinten vanaf Venlo op te komen halen, gaat u de A67 op vanaf de N271 die u vervolgens volgt naar Strip, Eindhoven. Blijf op de route richting vliegveld Eindhoven. Ga vervolgens ter hoogte van afrit 30a eraf naar de N2. Deze volgt u richting de Meerhovendreef, Park Forum en Oersebaan. Hierop volgend neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Habraken. Wij staan op u te wachten op nummer 2152B met een lekker kopje koffie of thee en natuurlijk uw plinten.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl