0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Veghel: Plinten afhalen

Voor alle onze klanten woonachtig in het zuiden van Nederland, is het ophalen van de plinten een goede optie. Onze showroom is namelijk slechts 25 minuutjes rijden vanaf Veghel gerekend. In onze showroom kunt u uw bestelling afhalen en kunt u ter gelijker tijd kennis maken met onze volledige collectie plinten, deurlijsten en vensterbanken. U kunt uw plinten afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH).

Als u uw bestelling afhaalt in onze showroom bespaart u niet alleen op de verzendkosten, u kunt ook nog eens dezelfde dag aan de slag met de producten. Wij kunnen u tevens op moment van ophalen, nog voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe plinten. Let op! Neem wel vooraf contact met ons op. De showroom is namelijk uitsluitend geopend op afspraak.

Plinten aanbod

 Ons plinten aanbod bestaat uit diverse authentieke plinten die u direct kan komen ophalen. Hieronder kunt u onze verschillende monturen zien, die tevens volledig naar eigen maat zijn samen te stellen. Ieder montuur is namelijk in diverse hoogtes en diktes verkrijgbaar.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Bovenstaande plinten zijn direct uit onze showroom af te halen. Ook alle afgelakte plinten kunt u direct afhalen in onze showroom. Hierbij is het uiteraard wel belangrijk dat u vooraf een afspraak maakt zodat de plinten ook afgelakt zijn op het moment dat u ze afhaalt.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat de plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan in de plinten afhalen vanuit Veghel?

Vanuit Veghel is onze showroom slechts een half uurtje rijden. Ga vanuit Veghel de A50 op vanaf de Corridor en Eerdsebaan. Vervolgens gaat u verder op de A50 naar Strijp, Eindhoven. Sla ter hoogte van afrit 30a af richting de N2. Hou de route richting Eindhoven airport aan. Volg de Meerhovendreef, Park Forum en Oersebaan richting Habraken. Wij staan op nummer 2152B op u te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl