0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Tilburg: Plinten afhalen in Eindhoven

Voor iedere geïnteresseerde uit het zuiden van het land is het afhalen van plinten een serieuze optie. Vanuit Tilburg bent u binnen ongeveer 15 minuten bij ons magazijn in Veldhoven. Door uw bestelling af te halen kunt u besparen op de verzendkosten. Tevens heeft u het product direct in huis en kunt u bij ons terecht voor professioneel advies en tips over het bevestigen van de plinten.

Wilt u uw plinten komen afhalen dan kunt u tijdens het afrekenen via de site kunt u kiezen voor de optie afhalen in Veldhoven. U kunt de plinten afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH). Op dit adres is onze recent geopende showroom gevestigd, waar u ook kennis kunt maken met onze volledige collectie vensterbanken, raamlijsten en plinten. Let op! Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak. 

Plinten aanbod

Wij bieden diverse plinten aan. De uitstraling varieert van modern tot stijlvol. De collectie bestaat uit een zestal designs die in vele verschillende hoogtes en breedtes leverbaar zijn. De plinten worden standaard 2 keer wit gegrond geleverd. U kunt ook gebruik maken van onze aflakservice. We leveren de plinten in hoogwaardig vochtwerend MDF of in authentiek grenen hout.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

De plinten kunnen direct uit ons magazijn afgehaald worden. Kiest u voor de afgelakte plint dan kunt u deze uiteraard ook afhalen. Alleen dient u dan van te voren een datum af te spreken zodat de plinten afgelakt zijn op het moment dat u ze af komt halen.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen in Veldhoven?

U kunt de plinten komen afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH). Vanuit Tilburg is onze showroom slechts een half uurtje rijden. U rijdt richting Eindhoven en ter hoogte van Eindhoven Airport slaat u af. U rijdt door bij het vliegveld richting de Oersebaan. Sla vervolgens ter hoogte van Habraken af op de rotonde. Wij staan op nummer 2152B op u te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl