0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Roermond: Plinten afhalen in Eindhoven

Als u woonachtig bent in de omgeving van Roermond, is het ophalen van de plinten een uitstekende optie. Op deze wijze heeft u de plinten direct in huis en onze showroom is slechts 45 minuutjes rijden vanaf het centrum gerekend. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om de bestelling af te halen en tevens kennis te kunnen maken met onze volledige collectie plinten, vensterbanken en architraven. De plinten kunnen in onze showroom worden afgehaald aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH).

Het ophalen van de plinten helpt u niet alleen te besparen op de verzendkosten, u kunt tevens nog dezelfde dag aan de slag gaan met uw plinten. U gaat naar huis met uw plinten en kunnen u ook nog op het laatste moment voorzien van het beste advies. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe plinten en kunt u door met uw verbouwing. Let op! Neem vooraf contact met ons op. De showroom is namelijk (nog wel) uitsluitend geopend op afspraak. 

Plinten aanbod

Hieronder kunt u onze collectie plinten bekijken die u tevens direct kan komen ophalen. Alle monturen die u hieronder kunt zien zijn volledig op maat en in elke gewenste kleur te bestellen. Geef ons simpelweg de maten en gewenste kleur door en wij gaan voor u aan de slag. De plinten worden standaard 2 keer gegrond geleverd.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen vanuit Roermond?

U kunt de plinten komen afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven. Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak.

 

Om uw plinten vanaf Roermond op te komen halen, gaat u de A2 op in Weert vanaf de N280. Deze weg vervolgt u naar Strijp, Eindhoven. Blijf op de route richting vliegveld Eindhoven. U gaat verder op de A2 naar Strijp, Eindhoven. Vervolgens neemt u afrit 30A vanaf de N2. Volg de Meerhovendreef, Park Forum en Oersebaan naar de Habraken in Veldhoven. Op nummer 2152B staan wij op u te wachten met uw plinten en een lekker kopje koffie of thee.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl