0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Den Bosch: Plinten afhalen in Eindhoven

Voor al onze klanten woonachtig in de omgeving van Den Bosch, kan het erg lonend zijn om de plinten af te halen. Op deze manier heeft u namelijk de plinten direct in huis, bespaart u bezorgkosten en kunt u tevens kennis maken met onze volledige collectie plinten, deurlijsten en vensterbanken. U kunt de plinten afhalen in onze recent geopende showroom. Hier kunt u tevens nog bij ons terecht voor eventuele laatste vragen. De plinten kunnen in onze showroom worden afgehaald aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH).

Vanuit Den Bosch is onze showroom slechts een half uurtje rijden. U haalt de plinten op en kunt dezelfde dag nog verder met uw verbouwing. Mocht u voor deze optie willen kiezen, kunt u tijdens het afrekenen via de site kiezen voor de optie ‘afhalen in Veldhoven’. Let hierbij wel op! Onze showroom is (nog wel) uitsluitend geopend op afspraak. 

Plinten aanbod

Al onze plinten die u bij ons op de website ziet kunnen direct vanuit voorraad worden geleverd, zodoende kunt u deze ook direct op komen halen. Hieronder ziet u de verschillende monturen die wij u kunnen bieden. Ieder montuur is hierbij in verschillende diktes en hoogtes beschikbaar.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

Alle plinten die u hierboven ziet worden standaard 2 keer gegrond geleverd, maar kunnen ook in elke door u gewenste kleur worden afgelakt. Wilt u meer weten over deze service, kijk dan eens op RAL-kleuren pagina. Kiest u voor een afgelakte plint, dan kunt deze uiteraard ook bij ons af komen halen.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen vanuit Den Bosch?

U kunt de plinten komen afhalen aan de Habraken 2152B in Veldhoven. Onze showroom is uitsluitend geopend op afspraak.

 

Ga de A2 op in Vught vanaf de Orthenseweg, Koningsweg en Vughterweg. Vervolgens blijft u op de A2 richting Strijp, Eindhoven. Neem afrit 29 vanaf de N2. Vervolg u weg richting Flight Forum, Park Forum en tot slot Oersebaan. U neemt op de rotonde de 3e afslag naar Habraken en ziet ons op nummer 2152B. Wij heten u van harte welkom in onze showroom.

Andere routes

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl