0
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

Maatregelen

Breda: Plinten afhalen in Eindhoven

Voor al onze klanten wonend in de omgeving van Breda, loont het om uw bestelling bij Mooieplinten.nl af te halen in Eindhoven. Vanaf Breda is onze showroom namelijk slechts 40 minuutjes rijden, waarna u uw bestelling kunt komen afhalen. Op deze manier heeft u uw bestelling niet alleen direct in huis, u kunt tevens een kijkje op doen in ons volledige assortiment plinten, deurlijsten en vensterbanken. Ook kunt op deze manier nog terecht bij ons met vragen en voorzien wij u graag van professioneel advies.

Als u wilt kiezen voor deze optie kunt u tijdens het afrekenen via de site kiezen voor de optie afhalen in Veldhoven. De plinten kunt u vervolgens afhalen aan Habraken 2152B in Veldhoven (5507 TH). Op dit adres kunt u bij onze recent geopende showroom uw bestelling komen afhalen. Let op! Neem wel vooraf wel contact met ons op. De showroom is namelijk uitsluitend geopend op afspraak.

Plinten aanbod

De plinten op onze website worden direct uit voorraad geleverd en deze kunt u dan ook direct op komen halen. Onze voorraad bestaat uit 6 verschillende monturen. Ieder montuur is hierbij in verschillende diktes en hoogtes beschikbaar.

Alle plintmonturen van Mooieplinten

De plinten die u hierboven kunt zien worden standaard 2 keer gegrond geleverd, maar kunnen ook in elke gewenste kleur worden afgelakt. Wilt u meer weten over deze service, kijk dan eens op onze plinten-kleuren pagina. Als u kiest voor een afgelakte plint, dan kunt u deze uiteraard ook bij ons afhalen. Geef van tevoren de gewenste datum aan en wij zorgen ervoor dat de plinten afgelakt zijn op het moment dat u ze af komt halen.

Plinten bestellen

In verband met het verpakken van de plinten is het handig dat plinten eerst online besteld worden en voldaan. Op deze wijze ligt uw bestelling klaar en hebben we direct al uw gegevens bij de hand.

Waar kan ik de plinten afhalen vanuit Breda?

De plinten kunnen worden afgehaald aan de Habraken 2152B in Veldhoven (5507TH). Vanaf het centrum van Breda gaat u de A27 op vanaf de Franklin Rooseveltlaan. Neem de A58/E312 naar de Anthony Fokkerweg in Strijp, Eindhoven. Neem vervolgens afrit 29 vanaf de N2. Rij hierop volgend naar Flight Forum, Park Forum en Oersebaan. Sla vervolgens ter hoogte van Habraken af op de rotonde. Op nummer 2152B staan wij op u te wachten met een lekker kopje koffie of thee.

Andere routes

 

Contact

T: +31 (0)40 298 67 42
M: info@mooieplinten.nl

KvK nr.: 53507975
BTW nr.: NL850906696B01
IBAN:NL48 RABO 0134 7629 40

Habraken 2152B
5507 TH Veldhoven

showroom en afhaalorders op afspraak »


 

 

vertrouwd en veilig kopen bij MooieDeurlijsten.nl