Plinten MDF en grenen gegrond

Goedkope plinten online bestellen

Plinten MDF en Grenen gegrond

Al onze (MDF) plinten worden standaard 2x wit gegrond afgeleverd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de plinten afgelakt te bestellen. De plinten worden met eigen vervoer en zorgvuldig verpakt bij u afgeleverd om beschadigingen te voorkomen.

Alle plinten die u hieronder kunt zien worden voorzien van een strakke dubbele laag grondverf. Bijkomend voordeel hierbij is dat de plinten direct overschilderbaar zijn. Schuren is hierbij niet noodzakelijk.  Wilt u toch liever volledig afgelakte plinten, bekijk dan onze pagina voor afgelakte plinten.

MDF of Grenen Plinten

De meeste plinten die we leveren zijn vervaardigd van FSC gecertificeerd MDF. MDF plinten zijn makkelijk te verwerken en zijn bovendien stevig en vormvast. Naast de MDF plinten hebben we tevens een collectie Grenen Plinten. Grenen plinten zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar de authentieke beleving van massief hout.

Uitgebreide keuze in plinten

MooiePlinten.nl heeft de grootste selectie aan decoratieve plinten in Nederland en Belgie. We ontwikkelen en verkopen diverse modellen met diverse profielen en uitstralingen. Ieder model is weer verkrijgbaar in een grote diversiteit aan hoogtes. Zo geeft u uw woning die authentieke uitstraling waarnaar u op zoek bent.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart:
Afrekenen