MDF Plafondlijsten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

MDF Plafondlijsten

Plafondlijsten worden ook wel sier of kroonlijst genoemd. Deze worden veelal geplaatst in de overgang tussen uw wand en het plafond. U zou deze lijsten ook kunnen gebruiken om als een kroon op uw kast of boekenkast te plaatsen.
Al met al zijn er vele mogelijkheden voor plafondlijsten en is het een heuse verrijking van uw woning.

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

MDF Plafondlijsten

Bij Mooieplinten.nl vind u twee verschillende soorten materialen voor uw plafondlijsten, namelijk de MDF plafondlijsten en de Grenen plafondlijsten. Hier vind u wat meer informatie over de MDF plafondlijsten.
Er zijn veel verschillende soorten materiaal waarvan een plafondlijst gemaakt kan worden. Één van onze favoriete materialen om een plafondlijst van te maken is MDF.

Wat zijn de voordelen van MDF vraagt u?

• Zeer goed bewerkbaar
• Makkelijk in allerlei vormen te frezen
• Door de fijne vezelstructuur splintert het niet
• Het heeft een grote buigsterkte
• Betere lijmvastigheid
• Zeer hoge slijtvastheid
• Hoog breekpunt en uitzonderlijke dimensionale stabiliteit.

MDF Plafond lijsten zijn makkelijk te plaatsen en makkelijk te combineren. Door de fijne vezelstructuur splintert het niet en het heeft een betere lijmvastigheid dan meeste hout soorten.

Sierlijsten

Op zoek naar die finishing touch, dat ene ding die uw huis tot in de puntjes afwerkt? Heeft u al eens nagedacht over sierlijsten?
Sierlijsten overbruggen de overgang tussen wanden en het plafond. Bovendien zijn er om verschillende interieurstijlen te accentueren.
Onze MDF sierlijsten hebben een klassieke uitstraling wat ook op de dag van vandaag nog enorm populair is. U vind vele verschillende soorten stijlen bij ons terug, jaren ’10, ’20 en ’30 stijlen bijvoorbeeld.
De MDF sierlijst is een prachtige toevoeging mocht u van deze karakteristieken uitstralingen houden.

Plafondlijsten kopen

Heeft u interesse gekregen in het kopen van plafondlijsten voor het verrijken van uw woning? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We hebben bij MooiePlinten.nl verschillende mogelijkheden en sparren graag met u over wat het beste bij u past.
Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, Whats-App of een e-mail. Of kijk rustig aan eens rond in onze webshop. Bij vragen staan wij voor u klaar!

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen