Grenen plafondlijsten

HOGE KWALITEIT PLINTEN

GRATIS LEVERING BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

EIGEN AFLAKSERVICE

GRATIS HIGH TACK LIJM BIJ BESTELLINGEN VANAF €85,-

Grenen plafondlijsten

Grenen plafondlijsten, maak van uw wanden en uw plafond een strak geheel. Plafondlijsten worden ook wel sierlijsten genoemd of kroonlijsten. Plafondlijsten worden gebruikt als overgang van de muur naar uw plafond. Ook is het mogelijk om sierlijsten te gebruiken om als een kroon te laten fungeren op uw kast of boekenkast. Hierdoor lijkt de kast of boekenkast onderdeel te worden van uw muur.
Er zijn vele mogelijkheden met plafondlijsten en het is een heuse verrijking van de warmte die uw woning uit kan stralen

Scherpe Prijzen!

(Op ons gehele assortiment)

Gratis

(levering & high tacklijm bij bestellingen vanaf €85)

TOPKWALITEIT

(FSC Vochtewerende MDF of Grenen)

Grenen Plafondlijsten

Naast MDF maken wij ook plafondlijsten van Grenen. Grenen is een zeer zacht houtsoort en voelt daarom enorm aangenaam. Het is hout dat afkomstig is uit naaldbossen. Grenen wordt na Vurenhout het meest gebruikt in Nederland.
Voordelen van Grenen plafondlijsten op een rijtje:
• Zacht materiaal
• Warm gevoel
• Zeer eenvoudig te bewerken
• Eenvoudig te plaatsen
• Licht
De karakteristieke uitstraling die grenen met zich meebrengt is een groot pluspunt voor velen.

Zijn er dan alleen maar voordelen aan grenen plafondlijsten? Nee, hou er rekening mee dat grenenhout dus zacht is waardoor deze sneller zouden kunnen beschadigen. Echter zit een plafondlijst meestal op een dusdanig hoge plaats dat deze niet snel beschadigd kunnen raken.

Kroonlijsten

Kroonlijsten is synoniem voor plafondlijsten. Met een kroonlijst maakt u de laatste details in uw huis in orde. De overgang van wand naar plafond wordt hiermee moeiteloos weggewerkt. Met als resultaat een prachtige karakteristieke uitstraling die zo terug kan in de tijd.
Wij hebben ingespeeld in de toenemende vraag naar de uitstraling van klassiekere huizen. Omdat niet iedereen een budget heeft om het hele huis te verbouwen, hebben wij op deze behoefte ingespeeld. Ons hele assortiment is gericht op klassieke stijlen met name de jaren ’10, ’20 en ’30 zijn een grote bron van inspiratie geweest.

Grenen plafondlijsten kopen?

Bent u geïnteresseerd in grenen plafondlijsten? En bent u benieuwd wat er allemaal bij u mogelijk is? Wij van Mooieplinten.nl helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van onze e-mail, een Whats-App of een belletje. Mocht u eerst willen kijken welke vormen en maten wij allemaal hebben, neem dan eens een kijkje in onze webshop.

Bewonder onze producten in de showroom

has been added to your cart.
Afrekenen