Uw vensterbanken koopt u gemakkelijk en snel bij de online specialist

U kunt bij ons terecht voor al uw plinten, architraven en uw complete venster. Kies bij ons het bijpassend smetplank en dagstuk en u kunt uw eigen unieke venster creëren. De inspiratie voor de modellen die u hierboven ziet hebben wij opgedaan tijdens bezoeken aan herenhuizen uit de jaren ’30. Wij hebben de modellen opnieuw gecreëerd met moderne elementen en materialen zonder de authentieke uitstraling te verliezen.

MDF vensterbanken

MDF staat voor Medium Denisity Fibre Board en wordt vrijwel altijd vervaardigd uit resthout. Dit wordt verwerkt tot vezels, waarna er kunsthars aan wordt toegevoegd. Vervolgens worden ze machinaal geperst tot er een mooie vlakke plaat ontstaat. MDF is een zeer duurzaam en sterk materiaal maar kan ook eenvoudig worden bewerkt en is goed over te schilderen. Wanneer juist bewerkt kan het, zoals u hierboven kunt zien, leiden tot hele mooie resultaten.

Grenen vensterbanken

Grenen hout wordt vervaardigd van de grove den, dit is een veelvoorkomende naaldhoutsoort die veelal binnen Europa groeit. Het is een massieve en stevige houtsoort van hoogwaardige kwaliteit die regelmatig wordt gebruikt voor het vervaardigen van meubels. Grenen vensterbanken worden in vergelijking met MDF vensterbanken gekenmerkt door een meer robuustere uitstraling die extra kan bijdragen aan de look & feel van uw interieurstijl.

Advies

Bij Mooieplinten.nl hebben we een passie voor alles wat met deurlijsten, architraven en plinten te maken heeft. Wij vertellen u graag meer hierover en kunnen u altijd van eerlijk en passend advies voorzien. Wilt u meer weten over één van onze producten, de montage hiervan of over onze service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, één van onze medewerkers helpt u hierin graag verder.

Sinds kort kunnen wij u niet alleen bedienen vanuit onze webwinkel maar hebben wij ook de mogelijkheid om u te verwelkomen in onze showroom. Kijk hier voor informatie.